Wesley Sneijder: "Galatasaray'dan ayrılmayacağım"
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda - Türkiye arasındaki krizin kendisini etkilemediğini söyledi.

Galatasaray'ın Hollandalı 10 numarası Wesley Sneijder, ülkesinde son dönemde yaşanan Hollanda - Türkiye krizi hakkında konuştu.
Yaşananların kendisini etkilemediğini söyleyen yıldız futbolcu, "Bu durum benim yeni bir kulüp aramama neden olmadı. Kendimi siyasetten uzak tutuyorum. Böyle bir şey beni takımımdan asla ayıramayacak" dedi.
İstanbul'da yaşadığı için mutlu olduğunu söyleyen Sneijder, "Orada yaşadığım için mutluyum. Ben sadece futboluma daha fazla konsantre olmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.
Bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıkan 32 yaşındaki Sneijder, 2 kez fileleri havalandırıp, 11 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
