Wesley Sneijder: "Bir kez daha söylüyorum en büyük Cim bom!"
Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.
Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder Galatasaraylı futbolculara mesaj yolladı..
İşte Sneijder'in sözleri:
"Bugünkü maç zor bir maç olacak, deplasmanda oynamak her zaman zorlu olmuştur ama sizer güveniyorum çocuklar. Bunu yapabilirsiniz, iyi hissediyorum. Maçı burada kendi ülkemde Hollanda'da izleyeceğim. Sizler için en iyisini diliyorum. Her şeyinizi verin. Yüzde yüzünüzü verin. Hatta daha da fazlasını verin. Bu tarz maçlar final tadında... Taraftardan iyi enerjiyi alacaksınız.
Sizi motive etmemize bile gerek yok. Zorlu ama çok güzel bir maç olacak. Her şeyinizi verin ve tadını çıkartın. 3 puanı alın... Bir kez daha söylüyorum en büyük Cim bom..."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak

Arda Güler, haftanın takımında kendine yer buldu!

Newcastle'de Elanga'nın alternatifi Bakayoko!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Everton'da anlaşma: Gana Gueye

Arsenal'de Gyökeres için geri sayım!
