Wesley Sneijder barıştırdı
Bruma ile Jan Olde Riekerink arasında Ziraat Türkiye Kupası maçında yaşanan kısa süreli diyalog sonrası, ikili arasındaki barışmayı Wesley Sneijder'in sağladığı ortaya çıktı.
Fotomaç
Kupadaki Erzincan maçında oyundan alındığı için kızan, soyunma odasına gidecekken Riekerink tarafından kolundan tutularak yedek kulübesine oturtulan Bruma, Akhisar karşısında şov yaptı.
Bruma'nın şovunun arkasından ise Wesley Sneijder var. Riekerink, Akhisar'ın taktik idmanlarında Bruma'yı yedek soyundurup, Rodrigues'i oynatmayı planlıyordu. Ancak duruma el atan Wesley, önce Bruma ile konuşup yaptığının yanlış olruğunu anlatıp özür dilemesini istedi.
Ardından Riekerink ile Bruma için konuşan Hollandalı yıldız, arabuluculuk yaparak işleri tatlıya bağladı...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!



























