Wesley sabırsız! Sabah sabah...
Galatasaray'ın Hollandalı süperstarı Wesley Sneijder, Schalke 04 maçı öncesi attığı tweetle bu maç için sabırsızlandığını gösterdi.
Webaslan.com
Galatasaray'ın ara transfer döneminde Didier Drogba ile transfer ettiği dünya yıldızlarından biri olan Wesley Sneijder, transferiyle birlikte sarı kırmızılı kulübün adını tüm dünyaya duyurmayı başarmıştı. Florya'da çalışkanlığıyla da takdir toplayan Wesley Sneijder, çarşamba akşamı oynanacak Schalke maçı öncesi mikro blog sitesi twitter'dan bir mesaj paylaştı.
Taraftarlara günaydın diyen Hollandalı yıldız, "Bugün Şampiyonlar Ligi günü, bekleyemiyorum!!!" yazdı ve bu gönderisiyle 3000 üzerinde "re-tweet" aldı.
Goodmorning... Günaydın... It's Champions League day today... Can't wait!!! #CIMBOM #ChampionsLeague ???
— Wesley Sneijder (@sneijder101010) February 20, 2013
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı



























