Wesley, Beşiktaş için çıldırıyor!..
Ayağındaki nasır nedeniyle Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyen Hollandalı yıldız, Beşiktaş'a karşı sıkıntı yaşıyor
Sabah
Yaklaşık 1.5 aydır ayağındaki nasırla maçlara çıkan ve Gençlerbirliği maçında bu nedenle forma giyemeyen Wesley Sneijder'in Beşiktaş derbisinde oynamak istediğini sağlık ekibiyle paylaştığı bildirildi.
Sneijder'in ayağındaki nasırın olduğu bölgeye bir operasyon yapılması planlanırken bu operasyon, iyileşmesi süresi de göz önüne alınarak devre arasına bırakıldı. Holandalı oyuncu, Beşiktaş maçında ise nasırın olduğu yere yapılacak olan iğne ile oynayacak. Nasırın olduğu yer tamamen uyuşturulacak.
Sarıkırmızılı ekip Ankara'dayken tedavisine devam edilen Hollandalı yıldızın, Beşiktaş derbisinde sahada olacak. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde özel olarak çalışan Sneijder de derbide oynamak istediğini teknik ekibe iletti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola'dan Galatasaray açıklaması!

İtalya'da Mauro Icardi için flaş iddia: Milan'a önerildi

Real Madrid'de Xabi Alonso kararı

Manchester City, Real Madrid'i deplasmanda yıktı!

Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde kayıpsız gidiyor!

Kenan Yıldız'dan asist ve Juventus'tan galibiyet!

Raphael Guerreiro için Benfica yanıtı!

Aston Villa'dan transfer için anlaşma: Alysson

Bruno Genesio'dan Berke Özer'e övgü!

Kenan Yıldız, Serie A'da "Ayın Yükselen Yıldızı" seçildi



























