Weghorst için Galatasaray itirafı!
Hoffenheim'da forma giyen Wout Weghorst'un Türkiye temsilcisi Mithat Halis, Hollandalı golcüyü yaz aylarında Galatasaray'a önerdiğini söyledi.
Hoffenheim'da forma giyen Wout Weghorst için önemli bir transfer açıklaması geldi.
Özgür Sancar'a konuşan Wout Weghorst'un Türkiye temsilcisi Mithat Halis, 31 yaşındaki santrforu bu yaz Galatasaray'a önerdiğini açıkladı.
Halis konuyla ilgili, "Wout Weghorst defansif yönü yüksek forvetlerden bir tanesidir. Ben Galatasaray'la konuştum. Onlara 'Zaha ve Tete'yi' almayın, 'Weghorst'u alın, sorun yaşamayın' dedim. Weghorst hem Icardi'nin yerini doldururdu hem de 10 tane Zaha, 20 tane Tete ederdi. Okan Buruk'la bu durumu birebir konuştum, yardımcılarıyla konuştum. Galatasaraylı yöneticilerle konuştum. Weghorst'la ilgili hepsi olumluydu. Ama son anda Zaha'yı, Tete'yi aldılar" ifadelerini kullandı.
Geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş forması giyen Weghorst, devre arasında Manchester United'a transfer olmuştu. Manchester United'daki kiralık sözleşmesi sezon sonunda biten Weghorst, daha sonra bonservisinin bulunduğu Burnley'e döndü. Yeni sezonda Hoffenheim'a kiralanan Weghorst, Alman ekibinde 22 maçta 5 gol attı ve 1 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

























