Watford'dan Galatasaray'a öneri: "İsterseniz..."
Watford'da forma giyen 21 yaşındaki hücumcu Adalberto Penaranda'nın menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildiği öğrenildi.
Galatasaray'ın gündemine İngiltere'den sürpriz bir isim geldi.
Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan ve bu ay başında iyileşerek sahalara dönen Adalberto Penaranda'nın menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildiği öğrenildi.
Avrupa'ya Udinese ile adım atan, Granada'da gösterdiği performansın ardından aynı ailenin sahibi olduğu Premier Lig ekiplerinden Watford'un yolunu tutan Penaranda, Ocak 2018'de ağır bir sakatlık geçirmiş ve yaklaşık 150 gün sahalardan uzak kalmıştı. Bu ay başında sakatlığını atlatan 21 yaşındaki futbolcu, FA Cup'taki Woking maçına 11'de başladı ve 72 dakika süre aldı.
Hücumun hemen hemen her bölgesinde forma giyebilen genç futbolcunun kulübündeki şişkin kadro nedeniyle kiralanacağı öğrenilirken menajeri Penaranda'yı Galatasaray'a önerdi.
Meksika'dan Club America'nın da peşinde olduğu futbolcu için Fatih Terim'in raporunun beklendiği öne sürüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif


























