Vidal tedirgin! 'İstanbul'da cehennem'
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Salı günü bir üst tura çıkma mücadelesine gireceği Juventus'un Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal, TT Arena'daki karşılaşma için çarpıcı sözler kullandıı.
DHA
İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un, Bologna'yı 2-0 yendiği maçın ardından Doğan Haber Ajansı'na konuşan 26 yaşındaki başarılı oyuncu, "Zor maç olacağı kesin. Galatasaray, evinde oynadığı zaman çok güçlü bir takım. Maçın başından itibaren gerçek bir yarış içine girmeliyiz" dedi.
Galatasaray taraftarının ateşli olduğunu bildiğini dile getiren Vidal, "Ancak buna hazırız. Türkiye'de bizi cehennemin beklediğini bilmeliyiz" diye konuştu.
Galatasaray'da kendisini endişelendiren tek futbolcunun Didier Drogba olduğunu ifade eden Vidal, 2 aya yakın sahalardan uzak kalması beklenen takımının yıldızlarından Andrea Pirlo'suz ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Maçın hemen ardından SKY Sport Italia'ya konuşan Vidal, sarı kırmızılı ekip karşısında hayati maça çıkacaklarının hatırlatılması üzerine, "Bizim için her maç hayati. Her sahaya çıkışımızda sadece o karşılaşmaya konsantre oluyoruz, bir sonrakine değil. İstanbul maçındaki rolüme antrenör karar verecek. Önemli olan kazanmamız " dedi.
Vidal, geçtiğimiz günlerde siyah beyazlı takımla olan sözleşmesini 2017'ye kadar uzatmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı























