Victor Osimhen: "Fenerbahçe derbisine yetişeceğim"
G.SARAY'DA İKİ YILDIZ SAKATLANDI
Galatasaray, Liverpool’a elenerek Şampiyonlar Ligi’ne veda ederken iki önemli yıldızını da bu maçta kaybetti. Victor Osimhen’in kolu kırılırken, Noa Lang’ın başparmağı ciddi şekilde kesildi.
İKİ OYUNCUYU MEST ETTİ
Galatasaray yönetiminin sakatlıklar sonrasında yaptığı jestler ise iki oyuncuyu da mest etti. Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu ve kulüp doktoru Yener İnce takımla dönmeyip Liverpool’da iki futbolcunun başında bekledi. İki uçak kiralayan sarı kırmızılılar birini Nijerya’ya birini Hollanda’ya gönderip oyuncuları bir an bile yalnız bırakmadı.
"DERBİYE YETİŞECEĞİM"
Özellikle bu hareket iki futbolcuyu da çok etkiledi. Osimhen ameliyattan çıktıktan sonra kendisini ziyarete gelen başkan Dursun Özbek’e “Başkanım hiç merak etmeyin, Fenerbahçe derbisine yetişeceğim. Sezon sonunda da şampiyon olacağız” diyerek kendilerine yapılan jestin karşılığını vereceğini söyledi.
NOA LANG'IN MESAJI
Noa Lang da takımda yeni olmasına rağmen gösterilen bu ilgiye karşı minnet duyduğunu ve çok duygulandığını belirtti.
TRABZON'DA OYNAYABİLİR
Lang’ın parmağına atel yapılacak ve teknik direktör Okan Buruk isterse Trabzonspor maçında yer alabilecek. [Türkiye]

Muhammed Salah, Liverpool'dan ayrılıyor!

Jules Kounde'den Galatasaray itirafı!

Rachid Ghezzal, Türkiye'ye dönmek istiyor

Kenan Yıldız, Serie A'da haftanın ilk 11'ine seçildi

Dev transfer açıklandı: Griezmann Orlando City'de

Michel Gonzalez'den Valverde'ye büyük övgü

Christian Pulisic'ten transfer haberlerine cevap!

Edin Terzic yeni kulübünü seçti

Tim Krul'dan Konate ve Kerkez'e eleştiri!

Rasmus Hojlund: "Napoli'de yeniden doğdum"


















