Vicente Calderon'da tarihi tören!
De Gea'yı Manchester United, Agüero'yu Manchester City'ye satan İspanyol ekibi, büyük önem verdiği Arda için ilk defa bir oyuncuyu taraftarlarının karşısına çıkaracak.
Fanatik
"Ali Sami Yen ruhunu Madrid'e taşıyacağım. En kısa zamanda taraftarlara, Türk usulü tezahürat öğreteceğim” diyen Arda'ya, salı günü Vicente Calderon Stadı'nda gösterişli bir tanıtım töreni yapılacak. De Gea'yı Manchester United, Agüero'yu Manchester City'ye satan İspanyol ekibi, büyük önem verdiği Arda için ilk defa bir oyuncuyu taraftarlarının karşısına çıkaracak.
Madrid'e gelir gelmez hocası Gregorio Manzano, kulübün sahibi Angel Gil Marin ve Sportif Direktör Caminero ile bir yemek yiyen tecrübeli futbolcu, kendisine burada gösterilen yakın ilgiden oldukça memnun kaldı.
Arda bu karşılamadan oldukça etkilenirken, İspanyol basını bu sezon takımı 4-3-3 oynatmayı planlayan Manzano'nun ileri üçlüsünde, milli oyuncuya şans vereceğini vurguladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
























