Veysel: "Yeni hocamız Prandelli..."
Galatasaray'ımıza geçen sezonun devre arasında Eskişehirspor'dan transfer olan Veysel Sarı, Cesare Prandelli hakkında konuştu.
Galatasaray'a geçen sezonun devre arasında Eskişehirspor'dan transfer olan Veysel Sarı, bu sezonki en büyük hedeflerinin 20. şampiyonluğu kazanarak, 4. yıldızı takmak olduğunu söyledi.
Çok önemli bir sezona başlayacaklarını vurgulayan Veysel, "Bu sezon 4. yıldızı takmak istiyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda çok çalışarak, sezon sonunda şampiyon olmayı arzuluyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyorum" dedi.
Futbolcular için sakatlıklardan uzak bir sezon dileyen sarı-kırmızılı futbolcu, "Allah hiçbir sporcuya sakatlık vermesin. Bol başarılı bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. Yeni hocamız Prandelli, dünya çapında kendisini kanıtlamış, İtalya Milli Takımı'nı çalıştırmış birisi. Onunla çalışmaktan büyük keyif alacağımızı ve kendisinden öğrenecek çok şey olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Geçen sezon sıkıntılı bir süreçten geçtikten sonra Galatasaray'a transfer olduğunu anlatan Veysel, "Yaklaşık 1 ay boyunca antrenman yapmadığım bir sürecin ardından Galatasaray'a gelmiştim. Bunun için performans bakımından aksamalar oldu. Rekabetin olduğu yerde başarı vardır. Ben de sezon başı kampını iyi geçirip, formayı giymek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti


























