Vedat Muriqi için yeni bir talip daha!
Galatasaray'a gitmek istediğini açıklayan Vedat Muriqi'ye Belçika'dan talip çıktı. İşte ayrıntılar...
Galatasaray, Fenerbahçe, Toulouse derken Çaykur Rizespor'un gol makinesi için Belçika devi de devreye girdi.
Anderlecht, Vedat Muriqi için Karadeniz ekibinin kapısını çaldı. Bonservis pazarlıklarına başladı. Takımıyla bir yıl daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki forvet için Yeşil-Mavililer'in sportif direktörü Yılmaz Bal, 10 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli istediklerini açıklamıştı.
17 gol, 8 asistle geride kalan sezona damga vuran başarılı futbolcuya Arap ülkelerinden de menacerler aracılığıyla teklifler gönderdiği öğrenildi. Vedat Muriqi'nin talipleri artarken Rizespor da hem oyuncunun hem de kulübün menfaatlerini göz önüne alarak teklifleri değerlendirme kararı aldı.
VEDAT MURIQI'DEN FLAŞ AÇIKLAMA
Bu arada Vedat Muriqi, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada "Bonservis bedelimin gerçekçi boyutlara inmesini bekliyorum. Zaten bonservis görüşmelerim yapılıyorsa, bu ayrılacağımın göstergesidir. Gönlüm Galatasaray'da. Sürecin taraftarları yıpratmamasını istiyorum. Bugün için planlarım arasında yurt dışı yok." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!























