Veda gibi açıklama!
Porto'dan kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Sinan Bolat, Belçika basınına önemli açıklamalarda bulundu.
Webaslan Dış Haberler

Galatasaray'da geçirdiği sezon boyunca zaman zaman eleştirilen ve beklentileri karşılaşmakta zorluk geçen Sinan Bolat, Muslera'dan ve yaşadığı şampiyonluktan bahsederken ''Galatasaray'da yaşadığım şampiyonluk beni çok mutlu etti. Yeniden Galatasaray'da devam edebilirim ama ben düzenli olarak oynamak istiyorum. Muslera çok iyi. Benim için Avrupa'nın en iyi 10 kalecisinden biri. Ben o varken daha çok kupa maçlarında oynadım. Umarım Türkiye Kupası Finali'nde de çok iyi bir nokta koyarım'' ifadelerini kullandı.
26 yaşındaki file bekçisi sezon bittikten sonra geleceği hakkında bir karar vereceğini söylerken bazı teklifler aldığını da ''Türkiye'deki sezon bittiğinde Porto ile geleceğimi konuşacağım. 3 yıl daha sözleşmem var ama tek isteği düzenli olarak oynamak. Bu benim için çok önemli. Bazı Belçika ve Türk kulüplerinin de bana ilgisi olduğunu biliyorum. Her şey sezon tamamen bittiğinde netleşecek'' sözleriyle itiraf etti.
Sinan Bolat sezon başında Galatasaray'a kiralık olarak gelirken, ligde sadece 1 maçta forma giyerken, Ziraat Türkiye Kupası'nda 8 karşılaşmada oynama şansı buldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Douglas Luiz, Nottingham Forest'ta

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino
