Ve resmi açıklama geldi!
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 27 Şubat Pazartesi günü yapılacak başkanlık seçiminde Galatasaray'ın destekleyeceği aday belli oldu.
Webaslan ve DHA
Daha önce Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in başkan adaylığına karşı olduklarını açıklayan Galatasaray Yönetimi, resmi site aracılığıyla 27 Şubat tarihinde yapılacak seçimlerde Ata Aksu'yu destekleme kararı aldığını duyurdu.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:
"Ülke futbolumuzun, çok önemli uluslararası risklerle karşı karşıya kalma ihtimali bulunan bu dönemde, futbolumuzun gelişmesine engel olacak hiçbir risk almayacağını, herkese eşit mesafede ve adaletli olacağını bildirerek Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na adaylığını koymuş olan Sayın Ata Aksu, yaptığı açıklamaları ile bizleri tatmin etmiştir.
27 Şubat 2012 Pazartesi günü yapılacak olan TFF Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un Türk futboluna hayırlı sonuçlar getirmesini dileriz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!

Totti'den yıllar sonra gelen itiraf: "Roma'ya ihanet edemezdim"

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!

Arsenal'da Mikel Arteta ile devam kararı

Raphinha: "Ballon d'Or'u Yamal kazanmalı"

Javier Tebas'tan Mourinho'ya: "Bahane bulma Jose!"

İspanya'da olay Arda Güler yorumu: 'Kabul edilemez!'


























