Ve 'konuşan' kaleci...
Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda Lazio'dan kadrosuna kattığı Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Atina'da Olympiakos ile oynanan hazırlık maçında ilk kez sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirdi.
Webaslan.com
Florya Metin Oktay Tesisleri'ne adım attığı ilk günden bu yana takım arkadaşları ile çabuk kaynaşan ve İstanbul'a adaptasyon sürecini yumuşak geçişler ile atlatan Fernando Muslera, Galatasaray forması altında çıktığı ilk maçta da başarılı bir performans sergiledi.
Karşılaşmanın henüz 20. saniyesinde hızlı gelişen Olympiakos atağında Mirallas ile bir anda karşı karşıya kalan Muslera, tecrübeli golcünün vuruşu karşısında çaresiz kaldı.
Maçın hemen başında yediği gole rağmen konsantrasyon sorunu yaşamayan ve kalede güven veren yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Muslera, savunmada görev yapan Gökhan Zan, Servet Çetin, Tomas Ujfalusi ve Hakan Balta'ya sık sık uyarılarda bulundu.
Savunma kurgusunun doğru pozisyon alması için sık sık sesini yükselten Muslera, takım arkadaşlarından da tam puan aldı. Karşılaşmadan sonra Muslera'nın performansı hakkında kısa bir açıklama yapan Fatih Terim de, Uruguyalı kalecinin sürekli oyunun içerisinde olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Xabi Alonso, Chelsea ile anlaştı!

Federasyon Kupası Manchester City'nin

Bundesliga'da heyecan dolu son

Robert Lewandowski, Barcelona'ya veda etti!

Jose Mourinho, Real Madrid'e dönüyor!

Edin Dzeko'dan geleceği için açıklama!

Nottingham Forest'tan Vitor Pereira kararı

Bayern Münih, Manuel Neuer ile sözleşme uzattı

Middlesbrough'tan Southampton için men talebi!

Bernardo Silva: "Dünya Kupası'ndan önce transfer olmak istiyorum"


























