Ve bir aday elden kaçtı!
Ara transfer döneminde ismi Galatasaray ile de anılan A Milli oyuncu, sezon sonundan itibaren Suttgart forması giyecek.
Webaslan Dış Haberler
Sercan yaptığı açıklamalarda en azından sezon sonuna kadar takımda kalmak istediğini belirtmişti. Milli futbolcumuz sezonu G.Furth'te tamamlayacak, ancak yeni sezonda artık yeşil-beyazlı formayı giymeyecek.
Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, Sercan Saraer ile sezon sonunda geçerli olacak şekilde 4 yıllık anlaşmaya vardı. Sercan 2013/2014 sezonunda artık kırmızı-beyazlı formayı giyecek.
Stuttgart'ın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada Sercan ile sezon sonundan itibaren geçerliliği olacak şekilde 4 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi. Alman ekibinin Sportif Direktörü Fredi Bobic de Sercan'ın takımın hücum gücüne destek olacağını ifade etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Werder Bremen son dakikada kazandı

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano




















