Ve bir aday elden kaçtı!
Ara transfer döneminde ismi Galatasaray ile de anılan A Milli oyuncu, sezon sonundan itibaren Suttgart forması giyecek.
Webaslan Dış Haberler
Sercan yaptığı açıklamalarda en azından sezon sonuna kadar takımda kalmak istediğini belirtmişti. Milli futbolcumuz sezonu G.Furth'te tamamlayacak, ancak yeni sezonda artık yeşil-beyazlı formayı giymeyecek.
Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, Sercan Saraer ile sezon sonunda geçerli olacak şekilde 4 yıllık anlaşmaya vardı. Sercan 2013/2014 sezonunda artık kırmızı-beyazlı formayı giyecek.
Stuttgart'ın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada Sercan ile sezon sonundan itibaren geçerliliği olacak şekilde 4 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi. Alman ekibinin Sportif Direktörü Fredi Bobic de Sercan'ın takımın hücum gücüne destek olacağını ifade etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manuel Neuer'den jübile kararı!

Frankfurt'tan Can Uzun için flaş açıklama!

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid rahat kazandı

Nottingham Forest, Sangare ile nikah tazeledi!

Bradley Barcola'dan Liverpool'a yeşil ışık!

Matthis Abline, Monaco'ya imza atıyor!

Manchester City, Gvardiol için kapıyı kapattı

Bayern Münih'ten Michael Olise açıklaması

Konstantinos Karetsas, Dortmund'a gidiyor!

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü




























