Vargas, "Aslan" olmak istiyor
Bu sezon Bundesliga’da sadece 5 maçta forma giyen ve fazla forma şansı bulamayan Vargas’ı isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın, bu oyuncudan da son derece olumlu bir geri dönüş aldığı öğrenildi.
Fanatik
Bu sezon Bundesliga’da sadece 5 maçta forma giyen ve fazla forma şansı bulamayan Vargas’ı isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın, bu oyuncudan da son derece olumlu bir geri dönüş aldığı öğrenildi.
Daha fazla forma şansı bulacağı ve kendisini göstereceği iyi bir takıma gitmek isteyen 27 yaşındaki oyuncunun da, Galatasaray’a gelmek konusunda son derece istekli olduğu öğrenildi.
Kulübüyle sözleşmesi 2019’da bitecek olan tecrübeli oyuncuyu şu an bonservisiyle alması zor gözüken Cim Bom’un, satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralama formülünü devreye sokması bekleniyor. Aslan’ın, önümüzdeki günlerde Alman temsilcisiyle masaya oturması beklenirken, Vargas’ın da Hoffenheim’la görüşüp, kiralama konusunda kolaylık yapılmasını isteyeceği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi

Bayern Münih'te Luis Diaz fırtınası!

Juventus'ta büyük hayal kırıklığı: Jonathan David!

Antoine Griezmann: "Yedek kalmak istemem"

Milan, Parma deplasmanında avantajını koruyamadı!

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı

Marsilya, maç fazlasıyla zirveye kuruldu



























