Van Dijk'tan rövanş öncesi Galatasaray itirafı
VAN DIJK: "ÖFKEYİ KULLANMALIYIZ"
Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray'ı Anfield Road'da konuk edecek olan Liverpool'da kaptan Virgil van Dijk'tan flaş açıklamalar geldi. Hollandalı yıldızın İstanbul'daki atmosfer itirafı dikkat çekti.
RESMİ MAÇ PROGRAMI DERGİSİNE KONUŞTU
Kritik mücadele öncesi İngiliz devinin kaptanı Virgil van Dijk, resmi maç programı dergisine çok özel açıklamalarda bulundu.
"BU ÖFKEYİ KULLANMALIYIZ"
Hafta sonu Premier Lig'de Tottenham'a karşı yaşadıkları hayal kırıklığına değinen Hollandalı stoper, bu durumu Galatasaray maçında bir motivasyon kaynağı olarak kullanmaları gerektiğini belirterek, "Pazar günü yaşananlara çok fazla takılmak istemiyorum ama tıpkı taraftarlarımız gibi bizim de çok büyük hayal kırıklığı yaşadığımızı söyleyebilirim. Bu akşamki mesele, o hayal kırıklığını ve öfkeyi doğru bir reaksiyona dönüştürmek." ifadelerini kullandı.
"TÜRKİYE'DEKİ ATMOSFER ÇOK ETKİLEYİCİYDİ"
"Avrupa geceleri Anfield'da her zaman özeldir. Türkiye'deki atmosfer hakkında çok şey söylendi ve dürüst olmak gerekirse gerçekten çok gürültülü ve etkileyiciydi. Ancak biliyorum ki bizim taraftarımız da bu akşam o gürültüyü ve tutkuyu fazlasıyla bastıracak bir ses getirecektir."
"GALATASARAY SAYGIYI HAK EDİYOR"
"Galatasaray geçen hafta ne kadar tehlikeli ve iyi organize olmuş bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi. Kesinlikle saygımızı hak ediyorlar ve bu saygıyı görecekler. Ancak ben bu takıma, bu oyuncu grubuna inanıyorum. Eğer yapabileceğimizi bildiğimiz seviyelere ulaşırsak, turu geçmek için harika bir şansımız olacak."
"BAŞKA HEDEF YOK, SAVAŞACAĞIZ!"
"Tek hedefimiz turu geçmek, başka hiçbir şey değil. 90 dakika artı uzatmalar boyunca her şeyimizi verelim, inançla oynayalım ve her şeyimizi o sahada bırakalım. Bunu hep birlikte yapmalıyız."

Milan'da yeni aday Troy Parrott

Newcastle ve Aston Villa'dan Thuram hamlesi!

Capello'dan Rosenior'a; "Aklını kaçırmış"

Real Madrid'e kötü haber: Thibaut Courtois

PSG kaptanı Marquinhos'tan Galatasaray ve Liverpool açıklaması

Van Dijk'tan rövanş öncesi Galatasaray itirafı

Kenan Yıldız: "Ben asla para için oynamam"

Arda Güler: "Türkiye'den bana dua etsinler"

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!

Juventus'ta hedef Mason Greenwood



















