Vahdettin Engin: "Galatasaray Lisesi'ni bırakıyorum"
Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. Vahdettin Engin, görevinden ayrılacağını açıkladı.
Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen ve Fenerbahçe'nin 1959 şampiyonluklarının geçerli sayılması gerektiği konusunda yaptığı açıklamalarla Galatasaraylılar'ın tepkisini çeken Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. Vahdettin Engin, görevinden ayrılıyor.
"Baskılar yüzünden Galatasaray Lisesi'ni bırakıyor, Fenerbahçe Üniversitesi ile anlaştı" şeklindeki iddialar üzerine konuşan Engin, şu açıklamayı yaptı:
"Bu konuda aslında şimdi yeni bir polemik yaratacak bir şey söylemek istemem. Çünkü daha önce Galatasaray camiası ile yaşadığım bir takım polemikler olmuştu. Benim Galatasaray Lisesi'ndeki görevlendirme sürem haziran sonu itibarıyla bitiyor. Ben yeni bir uzatma istemedim. Bu bir istifa değildir. Benim isteğime göre bu ayrılık olayı gerçekleşti. Sadece görevimin uzatılmasını istemedim. Marmara Üniversitesi'ne geri dönüyorum. Zaten bu dönemde Marmara Üniversitesi'nde dersler vermeye devam ediyordum. Onun dışında bir şey yok. Fenerbahçe Üniversitesi veya Koç Üniversitesi'nden bir teklif almadım. Bu söylemler nereden çıkıyor anlamıyorum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi
























