"Uzay Takımı" Dünya'ya iniyor...
Şampiyon kadroya birbirinden flaş transferler yaparak, “Rüya takım” haline gelen Galatasaray, ligdeki ilk sınavını yarın Kasımpaşa'ya karşı verecek. Biletler tükendi, Arena galaya hazır.
Burak Yılmaz, Hamit Altıntop, Nordin Amrabat, Dany Nounkeu ve Umut Bulut... Şu ana kadar Galatasaray’ın şampiyon kadroya yaptığı takviyeler, transferde de Sarı-Kırmızılılar’ı zirveye taşımış durumda. Kaka ve Quaresma sesleri yükseldikçe de, heyecan artıyor. Bir de üzerine Erzurum’daki Süper Kupa’daki Fenerbahçe zaferi eklenince coşku şimdiden tavan yaptı. İşte bu rüzgarı arkasına alan Galatasaray, ligdeki ilk sınavını Kasımpaşa karşısında yarın verecek. Saat 21.00’de Türk Telekom Arena Stadı’nda başlayacak olan mücadeleye ilgi çok büyük. Kombine satışında kulübün rekor kırmasını sağlayan taraftarlar, piyasaya sunulan maç biletlerini de çıktığı gibi tüketti.
Fatih hoca sürekli uyarıyor
Aslan’ın hocası Fatih Terim ise bu atmosferin takımı rehavete sokmasını kesinlikle istemiyor. Hemen hemen her yapılan idmanda öğrencilerine bu konuyla ilgili uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, “Uzay takımı” yakıştırmasının kendisini ne kadar rahatsız ettiğini basın toplantısında da dile getirmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Enzo Maresca'dan Pep Guardiola için övgü!

Enzo Maresca'dan Rodri açıklaması!

Carlo Nicolini'den Zeki Çelik yorumu

Hull City'nin hedefi Florentino Luis

Newcastle United, Aladji Bamba'yı açıkladı

Chelsea, Maxence Lacroix için anlaştı!

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!

Acun Ilıcalı, transfer yüzdelerini açıkladı! Listede Türk de var



























