Utanç veren pankart!
Açılan kara bir pankart ve fanatizmin geldiği ürkütücü boyutlar... Yer Brüksel havalimanı; İşte o anda yaşananlar...
Açılan kara bir pankart ve fanatizmin geldiği ürkütücü boyutlar... Yer Brüksel havalimanı... Galatasaray kafilesi, güvenlik nedeniyle taraftarlarla karşılaşmamak için aprondan direkt otobüse bindirilerek çıkartılıyor.
Kendisine ‘taraftar’ diyen birkaç kendini bilmez, bu yüzden hazırladıkları utanç pankartını oyunculara gösteremiyor. Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı hedef alan 3 pankartın ilkinde “Galatasaray ruhu yok hiçbirinde. Düşmüşler paranın peşine” yazıyor. Diğerinde “Siz ‘İnan’sanız ‘Yılmaz’dınız” mesajı veriliyor.
Ancak siyah zemin üzerine mezar taşı görünümü verilmiş pankart insanın tüylerini diken diken ediyor. “Selçuk İ. El Fatiha” yazan pankartta Selçuk’un doğum tarihi yer alırken, diğerinde ise protestolar nedeniyle sahayı terketmek istediği F.Bahçe derbisinin tarihi yazılıyor. Bu görüntü “Olmaz olsun böyle taraftarlık” dedirtiyor.
Öte yandan Sırp taraftar Ivkoviç’in öldürülmesinin ardından G.Saray taraftarları olduğu iddia edilen bir grubun açtığı pankart sosyal medyada olay yarattı. Cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun resmi üzerine “Herkes keser sevdiğini” pankartı tepki aldı. Gruptakilerden birinin elindeki bıçak dikkat çekti.


Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ademola Lookman, Atalanta'yı sildi!

Werder Bremen son dakikada kazandı

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi


























