Uruguaylı yıldızdan G.Saray itirafı
Premier Lig ekibi Hull City'de forma giyen Uruguaylı orta saha oyuncusu Gaston Ramirez'den Galatasaray itirafı geldi.
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Premier Lig ekibi Hull City'de forma giyen Uruguaylı orta saha oyuncusu Gaston Ramirez'den Galatasaray itirafı geldi.
Geride kalan iki sezon Southampton'da oynayan ancak beklenen şansı bulamadığı için Hull City'ye transfer olan 24 yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri, geçen sezon Galatasaray'ın Ramirez'i transfer etmek istediğini açıkladı.
İşte Ramirez'in menajeri Pablo Betancourt'un sözleri:
"Mancini'nin Ramirez'i istediğini çok iyi biliyorum. Manchester City zamanındayken de oyuncumu takip ediyordu. Ramirez o zaman Bologna'da forma giyiyordu. Geçen sezon beni aradılar ve Ramirez'i Galatasaray'a transfer etmek istediklerini söylediler ama bu transfer gerçekleşmedi."
Şu anda da Ramirez'i isteyen Serie A takımları var. 2 ekiple görüşmelerim sürüyor. Ancak Mancini'nin çalıştırdığı Inter bu takımlar arasında yer almıyor."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!



























