Ünal Aysal'dan Beşiktaş'a cevap!
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Chelsea maçı öncesinde önemli konular hakkında konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Chelsea maçının öncesinde basın mensuplarının açıklamalarını yaptı.
"TÜRKİYE İÇİN DE ÖNEMLİ"
Chelsea maçı hakkında konuşan Ünal Aysal, "Chelsea maçı sadece Galatasaray için değil Türkiye için önemli. Türk futbolunun yurt dışındaki marka değeri için önemli. İnşallah başarılı olacağız. Bundan bir şüphemiz yok. Oyuncularımıza güveniyoruz. Bu Galatasaray ve Türkiye'nin marka değerini yükseltmek için fırsat. Bu fırsatı kullanacağız" dedi.
"SEMİH ŞAŞIRTMADI, MUTLU ETTİ"
Semih Kaya'nın Beşiktaş derbisinde aut kararının ardından pozisyonun korner olduğunu belirtmesi hakkında görüşlerini açıklayan Aysal, "Semih çok genç bir oyuncu. Galatasaray kültürünü almış, Galatasaray kültürünü özel hayatında da yaşayan bir oyuncu. Semih'in bu hareketi beni şaşırtmadı, sadece mutlu etti" diye konuştu.
"BEKLENTİM; PUAN KAYBETMEMEK"
Şampiyonluk mücadeleleleriyle ilgili açıklamalar yapan sarı-kırmızılı kulübün başkanı "Türkiye ligleri her sonuca açıktır. İlk yarı şanssızlıklar yaşadık. Sakatlıklar sonucunda puan kayıpları yaşadık. Bu tarz şanssızlıklar her takımın başına gelebilir ve puan kayıpları yaşanabilir. Beklentim puan kaybetmeden maçların kazanılması. Diğer kulüplerin başarısı onların yöneticilerini ilgilendirir. Diğer kulüplerle ilgili fikirimizi söyleyemeye hakkımız yok" ifadelerini kullandı.
"MELO'NUN KLASİK BİR DANSI"
Felipe Melo'nun maç sonrası yaptığı harekete Beşiktaş'ın tepki göstermesiyle ilgili de konuşan Aysal, "Melo'nun dansı klasik bir dans. Zaten maç bitmişti. Seyircilerin bir kısmı da stadı boşaltıyordu. En ufak bir tahrik ve hakaret içeren bir şey yoktu. Her maçtan sonra oyuncularımız kendi milli danslarını sergiliyor. Bu sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da böyle. Bu davranış hakaret içeren bir şey olsaydı yönetim olarak gerekeni yapardık" açıklamasını yaptı.
MELO O DANSI ŞAMPİYONLUKTA DA YAPMIŞTI
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
