Ünal Aysal'dan başkanlık açıklaması!
Yeniden Galatasaray başkanlığı için aday olacağı iddia edilen Ünay Aysal, "Kimse ile özel bir görüşmem yok. Sadece Galatasaray derneklerinden bir tanesinin olağan bir toplantısına davet edildim. Oraya katılıp dostlarımı göreceğim" dedi. Ünal Aysal böylelikle seçim ve adaylık konusunda son noktayı koymuş oldu.
Akşam
Fotoğraf : AA
Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal'ın yeniden aday olacağı ve önümüzdeki hafta Galatasaraylı bazı üyelerle bir araya geleceği iddia edildi. Aysal bu iddialarla ilgili Akşam'a konuştu.
Ünal Aysal, "Şu anda böyle bir durum ve ihtimal yok. Galatasaray'ın bir başkanı var ve mevcut yönetimin bir seçim niyeti de görünmüyor. Bunlar bence şimdilik dedikodu boyutunu aşmayan söylemler. Kimse ile özel bir görüşmem yok. Sadece Galatasaray derneklerinden bir tanesinin olağan bir toplantısına davet edildim. Oraya katılıp dostlarımı göreceğim." ifadelerini kullandı.
Galatasaray'da bu ay içerisinde kritik bir Mali Genel Kurul yapılacak. Başkan Burak Elmas'ın ibra edilip edilmeyeceği ise merak konusu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bernardo Silva'dan dikkat çeken açıklama: Ayrılık mesajı mı?

Bayern'den Harry Kane'in geleceği için açıklama!

Milan galibiyete son dakika uzandı

PSG liderlik koltuğunda derin bir nefes aldı!

Atletico Madrid, 90+4'te uyandı!

Pep'ten Leeds taraftarlarının oruç saygısızlığına yanıt

Manchester City'den amansız takip!

3-0'dan 3-3 yapıp 90+3'te yıkıldılar!

Barcelona, zorlu virajı döndü; koltuğu korudu

Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!
























