"Ünal Aysal geri dönüyor!.."
Galatasaray'da mali genel kurul öncesi çok önemli bir iddia ortaya atıldı.
Galatasaray'da mali genel kurul öncesi çok önemli bir iddia ortaya atıldı.
TV 360'da yayınlanan Telegol programında konuşan Serhat Ulueren, mali genel kuruldan seçim kararı çıkacağını, güven tazelemek ve kadro yenilemek isteyecek Dursun Özbek'in karşısında Ünal Aysal'ın aday olarak çıkacağını söyledi.
İŞTE ULUEREN'İN AYSAL SÖZLERİ
"Galatasaray kulübünde 19 Mart'ta yapılacak mali genel kurulda Dursun Özbek'e karşı eleştiriler çok yoğun olursa ve Özbek'e genel kurula gitmesi yönünde eleştiriler tavan yaparsa Özbek kadrosunu yenileme anlamında bir olağanüstü genel kurula gidecek. Nisan ayında. Şunu da öğrendim ki Ünal Aysal yeniden Galatasaray Başkan adaylığına aday olacak. Bana göre taraftarların hala sevgilisi durumunda olan, onun borçlandırmasını çok nazara almayan taraftarlar Aysal'ı istiyor. Genel Kurul da Dursun Özbek'ten ziyade Ünal Aysal'ı tercih eder. Diğer adaylar karşısında da Ünal Aysal ağır basar."
"200 MİLYON İLE GELİYOR"
"Kendisini genç delikanlı gibi hissettiğini söyleyen Aysal "Bu defa gelirsem 200 milyon'la geleceğim" diyor. Bu 200 milyon euro mu lira mı bilmiyoruz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler: "Türkiye'den bana dua etsinler"

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın

Joan Laporta'dan Marcus Rashford yanıtı

Barcelona'dan Robert Lewandowski için açıklama!

Hansi Flick'ten geleceği için açıklama!

Thierry Henry'den Arsenal için açıklama


























