Umut'un alternatifi o mu?
Galatasaray'da Umut Bulut'un bonservisi için görüşmeler sürerken, alternatif olarak yerli isimler de ortaya çıkmaya başladı.
Habertürk

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, o günden bu yana da Semih kendisine yeni bir takım bulmak için arayışlarını sürdürüyor. Golcü oyuncu için sürekli olarak Bursaspor'un adı geçiyor ve kendisi de yakın çevresine, "Bursaspor'a gideceğim" diyor. Ancak söylentilerle ilgili olarak şok bir iddia ortaya atıldı. Yakın çevresine sürekli olarak Bursaspor'a imza atacağını söyleyen Semih'in bonservisini bedelsiz olarak alıp Galatasaray'a gitmeyi planladığı ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, "Bonservisini hallet, gel" sözleri üzerine Semih'in görüşmeleri büyük bir gizlilikle sürdürdüğü ortaya çıktı.
BUGÜN DEREAĞZI'NDALAR
Fenerbahçe yönetimi ise Semih Şentürk için belirlediği 2 milyon Euro bonservis bedelinde geri adım atmıyor. Nöbetçi Golcü'nün gideceği takım Bursaspor olsa bile bu para kesinlikle alınacak ve bonservisinin bedelsiz olarak verilmesi de söz konusu değil. Bu arada yeni sezonda takımda düşünülmeyen Semih Şentürk ile Sezer Öztürk'ün, bugünden itibaren Dereağzı Tesisleri'nde kendilerine verilecek hocalar eşliğinde çalışacakları öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Newcastle United, Sörloth'un peşinde

Vinicius Junior'un evinde yangın paniği

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi: Jorge Mendes devrede

Zenit'de Gerson, Brezilya'ya dönmek istiyor!

Mbappe'den Madrid–Paris karşılaştırması

Bruno Fernandes'ten transfer iddilarına net yanıt!

İtalya'da ayın oyuncusu Pulisic!

Bayern Münih, Köln'ün genç yıldızını radarına aldı!

Daniel Guzia'dan Vinicius Junior'a sert eleştiri!

Liverpool'da sakatlık gerçekleri: Alisson Becker
