Umut Bulut'tan Galatasaray yönetimine rest!
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in kadro dışı bıraktığı Umut Bulut, gitmek için 1 milyon 850 bin euro'luk ücretini talep etti.
Galatasaray'da, Tarık Çamdal'ın ardından Umut Bulut da kazan kaldırdı.
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink tarafından kadro dışı bırakılan Umut Bulut, menajeri Ali Egesel aracılığıyla Galatasaray yönetimine takımdan ayrılmaya niyeti olmadığını iletti. A2 takımıyla idmanlara çıkmayı kabul eden tecrübeli oyuncu Umut Bulut, Galatasaray'ın kendisini göndermek istiyorsa 1 milyon 850 bin euro'luk ücretinin tamamının ödenmesi gerektiğini bildirdi.
Galatasaray taraftarına bir türlü kendisini kabul ettiremeyen Umut Bulut, Jan Olde Riekerink tarafından Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Endoğan Adili ile birlikte Danimarka kampı öncesi kadro dışı kalmıştı.
Galatasaray ile 1 yıllık daha kontratı bulunan Umut Bulut'un menajeri Ali Egesel, yönetime net mesaj verirken; bu uygulamanın tek taraflı olduğunu söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"

























