Umut Bozok'tan transfer açıklaması
Galatasaray'ın da gündeminde olan Umut Bozok, yeni sezon hazırlıklarına başlarken yapılan son antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Galatasaray ile adı sık sık anılan genç golcü Umut Bozok, yeni sezon hazırlıklarına Nimes ile devam ederken, antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu.
Türkiye'ye gelirse Galatasaray'da oynamak istediğini daha önceki röportajlarında açıklayan Umut Bozok, transferle ilgili sorulan soruyu yanıtladı.
'Nimes'ten ayrılacak mısın?' şeklindeki soruyu yanıtlayan Umut, ''Nimes'te antrenmanlara başladım. Dedikodularla ilgili konuşmak istemiyorum. Nimes'te devam ediyorum. Diğer konularla menajerim ilgileniyor. Şu an için buradayım'' yanıtını verdi.
Sezon öncesi hedeflerini de anlatan genç golcü ''Bu sezon hedefimiz ligde kalmak. Bunun için çalışacağız. İyi bir Nimes izletmek istiyoruz. Kişisel olarak da atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Kendime sezon öncesinde bir rakam belirleyeceğim'' ifadelerini kullandı.
Umut Bozok geçen sezon Nimes ile Ligue 2'de 24 gole imza atma başarısı göstermişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'da Joan Garcia ve Raphinha gelişmesi!

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini uzattı

Scott McTominay, İngiltere'ye dönmek istiyor!

Harry Kane'e Ballon d'Or için destek

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe

Simeone'nin gayrimenkul serveti: Madrid'de 180'i aşkın daire
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona























