Ümit Davala'nın eşi koronavirüse yakalandı
Galatasaray'da bir futbolcunun Kovid-19'a yakalanmasının ardından teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılarından Ümit Davala'nın eşinin de testi pozitif çıktı. Davala, karantina kuralları nedeniyle takımla olamayacağını açıkladı.
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala, eşi Başak Davala'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sarı-kırmızılı takımın antrenörü, karantina kuralları gereği evde izolasyon sürecine girdi.
Davala, Instagram hesabından yaptığı açıklamada; "Eşimin Covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla izolasyon sürecim başladı. Bir süre takıma ve hocalarıma evden destek vermeye devam edeceğim. Sağlıkla kalın, maske ve mesafe kuralarına uymayı lütfen unutmayın" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

























