UEFA'ya şok talep: "İstanbul'dan alın, Almanya'ya verin"
Avrupa Kulüpler Birliği, Şampiyonlar Ligi yarı final ve final maçlarının İstanbul'dan alınarak Almanya'ya verilmesi yönünde UEFA'ya talepte bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ve final maçlarının İstanbul'dan alınarak Almanya'ya verileceği iddia edildi.
Sky Sports'ta yer alan habere göre; Avrupa Kulüpler Birliği'nin Şampiyonlar Ligi yarı final ve final maçlarının Almanya'da oynanması için UEFA'ya başvuruda bulundu. Türkiye'de koronavirüs salgınının hala belirsizliğini koruduğu ve bu nedenle Almanya'ya alınması gerektiği belirtildi.
"TÜM MAÇLAR ALMANYA'DA OYNANSIN"
Avrupa Kulüpler Birliği'nin, Bundesliga'nın sorunsuz başladığı ve devam ettiğini UEFA'ya ilettiği, 7-8 Ağustos'ta oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçlarının dahi Almanya'da tarafsız bir sahaya oynanması yönünde talepte bulunduğu vurgulandı.
UEFA'nın bu talepleri göz önünde bulundurduğu ancak henüz bir yanıt vermediği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'de ayrılık kararı: Joao Pedro

Angel Correa, Meksika'ya gidiyor!

Vinicius Junior, Brezilya'da kulüp aldı!

Real Madrid'den Huijsen için yoğun pres!

İşte Arsenal'in Gyökeres'e teklifi!

Werder Bremen'de Köhn kararı: Galatasaray ile görüşme

Liverpool'da Arnold yerine Frimpong!

Uçtu uçtu Sane uçtu!

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez
