UEFA'dan Galatasaray'a servet
Real Madrid'e çeyrek finalde elenerek Şampiyonlar Ligi macerasını noktalayan Galatasaray, Devler Ligi'nde bu yıl 31.5 milyon Euro kazandı.
Radikal
Devler Ligi'ne direkt katılarak 8.6 milyon Euro alan sarı kırmızılılar, Fenerbahçe'nin gruplara kalamaması nedeniyle 10 milyon Euro'nun üzerinde olması beklenen Türkiye'nin yayın havuzu gelirine de tek başına sahip oldu. Galatasaray, grup maçlarında elde ettiği 3 galibiyet, 1 beraberlik nedeniyle 3.5 milyon Euro, tur atladığı için de 3.5 milyon Euro daha kazandı.
Schalke'yi 3-2 yenerek 1 milyon Euro'luk galibiyet primini alan Galatasaray, çeyrek finale çıktığı için 3.9 milyon Euro'yu da cebine koydu. Çeyrek finalde Real Madrid'e ilk maçta yenilen Galatasaray, TT Arena'da rakibini 3-2 mağlup ederek 1 milyon Euro daha kazandı.
Galatasaray böylece Devler Ligi'nde bu yıl toplam 31.5 milyon Euro'yu kasasına koydu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!




















