UEFA ''Maçın adamı'' seçti
Benfica'ya karşı galibiyeti getiren Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, gün geçtikçe performansını artırmaya devam ediyor.
Sezon başında büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan Lukas Podolski, galibiyet golünü attığı Benfica mücadelesinde UEFA tarafından "Maçın Adamı" seçildi.
Arsenal ve Inter dönemlerinde fazla forma şansı bulamayan ve uzun bir yaz tatili geçirmesi nedeniyle antrenman temposuan da uzak kalan Podolski, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun her maç şans vermesiyle ve düzenli antrenmanlar sonrası yavaş yavaş formunu bulmaya başladı.
Benfica karşısında attığı golle de Galatasaray'a 11 maç sonra Şampiyonlar Ligi galibiyeti getiren Alman yıldız, savunmaya verdii destekle de takdir topladı.
GALATASARAY'IN EN GOLCÜ OYUNCUSU POLDI
Lukas Podolski bu sezon Galatasaray forması altında 12 resmi maça çıkarken toplam 5 gol attı. Podolski böylece sarı-kırmızılı takımın en golcü oyuncusu oldu. Lig maçlarında 4 gol atan Podolski, Şampiyonlar Ligi’nde de bir gol kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!





























