UEFA karar tarihini açıkladı
UEFA yetkilisi, Galatasaray'ın mali durumuyla ilgili yılın son raporunun, aralık ayında açıklanacağını ve sarı-kırmızılı kulübün ceza alıp almayacağının rapor sonrası belli olacağını söyledi.
Anadolu Ajansı

Galatasaray'ın denetlenme süresinin uzatılmadığı takdirde Mayıs 2016'da sürenin dolacağına işaret eden yetkili, aralık ayında sunulacak raporun belirleyici olabileceğinin altını çizdi.
Yetkili, "Galatasaray'ın kar-zarar dengesiyle ilgili durumu hakkındaki yılın son raporu aralık ayında sunulacak. Galatasaray'ın ceza alıp almayacağı rapor sonrası netlik kazanacak" dedi.
Mali durumunu düzeltmesi için verilen 2 yıllık süreyi bu sezonun sonunda dolduracak sarı-kırmızılı kulüp, Avrupa kupalarına katılım için mecburi olan UEFA lisansı almakta sıkıntı yaşamamak için 2 yıl daha ek süre talebinde bulunuyor.
Galatasaray'ın UEFA Finansal Fair Play Komitesi'ne sunacağı son mali raporlarda, önemli iyileşmelere dikkat çekilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'dan dev transfer hamlesi: Hugo Ekitike imzaya çok yakın

Xabi Alonso: "Sahadaki beynim olacak"

Manchester United, Senne Lammens için temasa geçti

Lunin Real Madrid'de kalıyor

Rashford, Barcelona'ya imzaya gidiyor

Alexander Isak, Newcastle'da kalacak!

Real Madrid'den Konate hamlesi

Viktor Gyökeres için Manchester United gelişmesi!

25 milyon euro'ya Denzel Dumfries!

Marsilya, Girona'nın Ounahi teklifine tepkili!
