UEFA ile yeni kriz!
Galatasaray, oyunculara imzalattığı borçsuzluk kağıtları nedeniyle sıcak para arayışında. Başkan Dursun Özbek, UEFA'nın hassas olduğu bu konu hakkında ilerleyen dönemde sorun yaşamak istemiyor.
NTV SPOR
Galatasaray'da özellikle yabancı futbolcuların alacaklarının olmadığına dair verilen kağıtlardan rahatsız olduğu, geçmiş dönemden kalan birikmiş primlerle birlikte bir çok oyuncunun sıkıntı yaşadığı belirtiliyor. Sarı kırmızılı yönetim, oyuncuları ikna ederek UEFA'ya karşı yeni bir sorun olmaması açısından bu kağıtları her ay imzalatarak geçici çözüm buluyor.
Her ay imzalanan borçsuzluk kağıtları, UEFA'ya gönderilerek kulübün mali durumu hakkında rapor sunuluyor. Oyuncuların alacaklarının ödenmemesi durumunda UEFA, sarı kırmızılılara yeni yaptırımlar uygulayabilir.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Leipzig'den Real Madrid'e Diomande yanıtı!

Hull City, Hidemasa Morita'yı kadrosuna kattı

Enzo Maresca'dan Pep Guardiola için övgü!

Enzo Maresca'dan Rodri açıklaması!

Carlo Nicolini'den Zeki Çelik yorumu

Hull City'nin hedefi Florentino Luis

Newcastle United, Aladji Bamba'yı açıkladı

Chelsea, Maxence Lacroix için anlaştı!

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong


























