UEFA'dan A Milli Takım'a ceza!
UEFA, Lüksemburg maçında yaşanan tribün olayları sebebiyle Türkiye'ye kısmi tribün kapatma ve para cezası verdi.
Anadolu Ajansı

Fotoğraf : AA
UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF), A Milli Takım'ın Lüksemburg ile İstanbul'da oynanan maçta sahaya madde atılması nedeniyle kısmi tribün kapatma ve para cezası verdi.
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin 22 Eylül'de Lüksemburg'u ağırladığı UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup karşılaşmasındaki olaylarla ilgili disiplin soruşturması tamamlandı.
Taraftarların sahaya madde atması nedeniyle TFF'ye, ev sahibi olacağı ilk UEFA organizasyonunda en az 5 bin koltuk boş bırakma cezası verildi. UEFA Denetim, Etik ve Disiplin Kurulu, cezayı 2 yıllık deneme süresine bağlı olarak tecil etti.
TFF ayrıca 25 bin euro para cezası da aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, ilk yarıda fişi çekti!

Chelsea'nin yıldızına 4 yıl men!

Benjamin Sesko, Arsenal ile anlaştı!

Sancho, Napoli ile anlaştı! Gözler Manchester United'da

Arteta'nın yardımcısı Carlos Cuesta, Parma yolcusu!

Arda Güler, Real Madrid'in 10 numarası olabilir!

Xabi Alonso: "Arda Güler bu sezon daha fazla oynayacak."

Manchester City'e Jack Grealish müjdesi!

Allegri, eski öğrencisini çok istiyor!

Borussia Dortmund'dan sessiz başlangıç!
