Üç büyüklerden Gaoussou Diarra takibi!
TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'un genç yeteneği Gaoussou Diarra, bu sezon sergilediği başarılı performansla büyük kulüplerin dikkatini çekti.
Bu sezon İstanbulspor formasıyla adeta fırtına gibi esen Gaoussou Diarra, son olarak Gençlerbirliği karşısında hat-trick yaparak adından söz ettirdi.
Hızı, tekniği ve skorer kimliğiyle dikkat çeken genç futbolcu, 2023-24 sezonunda çıktığı 29 maçta 12 gol ve 2 asistlik performans sergileyerek birçok kulübün radarına girdi.
RANGERS DA İSTİYOR
İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Rangers ekonomik sıkıntılar nedeniyle düşük maliyetli ve yüksek potansiyelli futbolculara yönelmeyi planlıyor.
Diarra'nın uygun transfer maliyeti ve gelişime açık olması, İskoç ekibinin ilgisini çeken faktörler arasında yer alıyor. Ancak Rangers'ın transferde yalnız olmadığı belirtilirken, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da genç futbolcuyu yakından takip ettiği ifade ediliyor.
Yaz transfer döneminde bu kulüplerin Diarra için resmi adımlar atabileceği öngörülüyor.
DENEME ANTRENMANI SONRASI PROFESYONEL
21 Kasım 2002'de doğan Gaoussou Diarra, 22 yaşında. 1.83 metre boyundaki sol kanat oyuncusu, futbol kariyerine Türkiye'de başladı. İstanbul'a üniversite eğitimi için gelen Diarra, deneme antrenmanlarına katıldıktan sonra Tuzlaspor'a transfer olmuş ve Ağustos 2024'ten itibaren İstanbulspor forması giymeye başlamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Vitor Pereira, Guardiola ve M. City'nin canını yaktı!

Arsenal'e 3 puan için tek gol yetti

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu


























