Türkmen tekvandocular, depremzedeler için yardım malzemeleri topladı
Türkmen tekvandocular, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Türkiye'ye yardım malzemeleri gönderdi.
Anadolu Ajansı
Fotoğraf : AA
Irak'ın Kerkük kentindeki Türkmen tekvandocular, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Türkiye'ye yardım malzemeleri gönderdi.
Türkiye Tekvando Federasyonunun sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Irak'ın Kerkük bölgesinde tekvando yapan Türkmen kardeşlerimiz, depremden etkilenen vatandaşlarımız için yardım malzemeleri toplayarak afet bölgesine gönderdi." denildi.
Paylaşımda yer alan videolu mesajda açıklamalarda bulunan antrenör Timurtaş Gökkaya ise "Türk dünyasının başı sağ olsun. Biz de Türk devletinin yanındayız. Denizden bir damla olarak yaptığımız bu yardımları gönderiyoruz." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Aston Villa, Leon Goretzka'yı açıkladı

Real Madrid'de orta saha adayı Manu Kone

Omar Marmoush'tan 70 milyon euro'luk transfer

Max Eberl: "Sacha Boey ile yollarımızı ayırmak istiyoruz"

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme


























