'Türkiye'ye geliyor' derken...
Geçtiğimiz sezon Feyenoord'da gösterdiği performansın ardından Manchester City'de kalan John Guidetti, kararını verdi.
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin İsveçli golcüsü John Guidetti, takımıyla olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.
Manchester City, geçtiğimiz sezon Hollanda ekibi Feyenoord'da kiralık olarak forma giyen ve 23 maçta 20 gol atan genç golcüyü takımda tutma kararı alarak İsveçli isimle yeni sözleşme imzaladı. İngiliz kulübünden yapılan açıklamada, 2014 yılında sözleşmesi bitecek olan 20 yaşındaki ismin 3 yıllık kontratın altına imza attığı belirtilirken; Guidetti'nin de anlaşma sonrası söylediği sözlere yer verildi.
Dünya'nın önde gelen ekiplerinden Manchester City'de forma giymenin büyük mutluluk olduğunu ifade eden Guidetti, takımın vazgeçilmezleri arasında olmak için daha çok çalışacağını belirtti.
Adı ülkemizde Galatasaray ile de anılan Guidetti'nin bu anlaşmanın ardından maaşına da zam yapıldı.
Feyenoord performansının ardından teknik direktör Roberto Mancini'nin takımda tuttuğu İsveçli golcünün adı Şampiyonlar Ligi listesinde de yer alıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 100 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Real Madrid'de Camavinga için karar: 60 milyon euro

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!

























