Türkiye'de bir ilk: 4. değişiklik yapıldı
Galatasaray ile Akhisarspor arasında oynanan Süper Kupa maçında, uzatmalarda devreye giren "4. oyuncu değişikliği hakkı" da ilk kez kullanıldı.
Webaslan.com

Galatasaray ile Akhisarspor arasındaki Süper Kupa mücadelesi VAR'ın kullanıldığı ilk karşılaşma olurken, bir ilke daha imza atıldı.
Karşılaşmanın uzatmalara gitmesinin ardından bu sezon Türkiye'de devreye giren, "Uzatmalarda +1 oyuncu değişikliği hakkı" da iki takıma tanınmış oldu.
Türkiye'de ilk 4. oyuncu değişikliği, Akhisarspor tarafından yapıldı. Akhisarspor Teknik Direktörü Safet Susic, 98. dakikada Bilal Kısa'yı oyundan alıp, Onurcan Güler'i sahaya sürdü.
FATİH TERİM DE 4. DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de, 4. değişiklik hakkını kullandı. 102. dakikada Yuto Nagatomo kenara geldi, Lionel Carole oyuna dahil oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Marko Arnautovic'in yeni durağı: Kızılyıldız!

Milan, Estupinan'da mutlu sona yakın!

Manchester United'ın yeni kanadı: Manchester United

Mateo Retegui, Al-Qadsiah'ta!

Real Madrid'den Rüdiger için karar!

Feyenoord'a Japon stoper

Dzeko'dan Fiorentina'ya, merhaba golü!

Dusan Tadic, Atletico Madrid'e doğru!

Liverpool'da Chiesa belirsizliği!

Liverpool'dan dev transfer hamlesi: Hugo Ekitike imzaya çok yakın
