Türkiye Kupası kazanılmazsa seçime gidilecek
Dursun Özbek yönetimi, EuroCup’tan sonra gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na dikti. 26 Mayıs’ta Antalya’daki finalde F.Bahçe’yi yenip kredisini artırmak isteyen yönetim, olumsuz bir sonuçta camianın seçim baskısına daha fazla karşı koyamayacak
UEFA’dan gelen 1 yıllık men cezasını savuşturmak için mutlaka Avrupa kupalarına katılım hakkı elde etmesi gereken G.Saray, Türkiye Kupası’nı alarak hedefe ulaşmak istiyor.
Kupa finalinde 26 Mayıs’ta F.Bahçe’yle Antalya’da karşılaşacak olan Cimbom, kayıp geçen sezonu hem bir kupayla taçlandırmak hem de en büyük rakibini yenerek taraftarını mutlu etmenin hesaplarını yapıyor.
Son dönemlerde futbol takımının maçlarında skordan bağımsız olarak yönetimi protesto eden Sarı-Kırmızılı taraftarlar, erkek basketbol takımının EuroCup’ı kazandığı maçın ardından bile Dursun Özbek yönetimini istifaya davet etmişti.
Bu sezon şampiyonluk yarışından erken kopulması ve Avrupa’da da başarı sağlanamaması nedeniyle camianın tepkisini çeken yönetim, bu yüzden kupanın kazanılmasına büyük önem veriyor.
EKİBİNİ YENİLEYEBİLİR
Kendi döneminde erkek basketbolunda en büyük başarının kazanılmasıyla elini güçlendiren başkan Özbek, Türkiye Kupası’nın alınmasıyla azalan kredisini artırmayı hedefliyor. Ancak final kaybedilirse Özbek’in baskılara daha fazla karşı koyamayacağı ve büyük ihtimalle seçime gideceği öğrenildi. Mevcut mali kriz nedeniyle karşısına camiadan bir adayın çıkmayacağı düşünülen Özbek’in, yine de seçime giderek yönetimini yenileyip güven tazeleyebileceği ifade ediliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"
























