Türk Telekom Arena, derbide kapalı gişe!
Fenerbahçe derbisine geç de olsa ilgi göstermeye başlayan Galatasaraylı taraftarlar, 19 bin bilet aldı. 17 bin kombine, 2 bin de konuk ekibe ayrılan kısım dahil edildiğinde rakam 38 bini buluyor.
AMK

Galatasray taraftarları için Fenerbahçe derbisinin önemi bir başkadır. Ancak 2 senedir ligdeki kötü gidişat ve büyük maçlardaki başarısız
sonuçlar nedeniyle her zaman olduğundan daha az bir ilgi var pazar günkü derbiye… Geçmiş senelerde biletler çıktığı gün tükenirdi ancak şimdi ortada yaklaşık 12 bin bilet daha sahibini bekliyor. Bugüne kadar 19 bin bilet satışı gerçekleştirilirken, konuk ekip Fenerbahçe'ye de 2 bin civarında bir yer ayrılmış durumda.
Kombine sahibi 17 bin Galatasaray taraftarı da eklenince derbiye sayılı günler kala taraftar sayısı 38 bine ulaşıyor. Kalan biletlerin derbiye kadar tükeneceğini düşünen Galatasaray yönetimi, pazar günü kapalı gişeye oynamak istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!

Xabi Alonso'dan Endrick'e garanti yok!

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!

Fenerbahçe'nin gözdesi Vlahovic'ten transfer kararı!

Real Madrid'den bedelsiz yıldız avı!
