Tugay Kerimoğlu: "Emre yeteneğini kullanmak istiyor mu?"
Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Emre Mor için Tugay Kerimoğlu ve Metin Tekin'den yorum geldi.
Webaslan.com
Galatasaray'da sezon başında sancılı bir transfer sürecinin ardından Celta Vigo'dan kiralanan Emre Mor, henüz kendini gösteremedi ve Başakşehir maçında da kadroya giremedi.
beIN Sports yorumcuları, Emre Mor'un yeteri kadar istekli olmaması nedeniyle potansiyeline ulaşamadığı yönünde yorumlarda bulundu.
Tugay Kerimoğlu, Emre'nin basit oynaması gerektiğini kaydederken, "Emre Mor'un Allah vergisi yeteneği var ama kendisi ne kadar kullanmak istiyor? Oyunun basitliğini tercih etse, yeteneği zaten ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.
Metin Tekin ise, "Emre Mor basit ve karmaşığı ne zaman tercih edeceğini bulsa olacak ama çözene kadar çok zaman geçiyor" dedi.
Galatasaray'da Emre Mor, bu sezon 11 maçta 399 dakika süre aldı ve skor katkısı veremedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

Milan'dan Maignan için ayrılık iddialarına net yanıt

Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!

Kolo Toure: "Haaland beni korkutuyor"

Arsenal, Wolves'in golleriyle kazandı!

Atalanta, Scamacca ile güldü!

7 gollü muhteşem maçta kazanan PSV Eindhoven!

PSG, deplasmanda zorlansa da kazandı!

Barcelona, yoluna doludizgin devam ediyor!

Lazio 9 kişi kaldı ama Parma'yı şaşkına çevirdi!

























