Tudor'un da kafası fena karıştı
Galatasaray'a üçlü savunma oynatan, ancak Başakşehir karşısında döndüğü dörtlü defans düzeniyle hezimet yaşayan Igor Tudor, Fenerbahçe karşısına hangi planla çıkacağına bir türlü karar veremedi.

Galatasaray’ın başına geçtikten sonra Karabük’te oynattığı 3’lü savunma sistemine devam eden teknik direktör İgor Tudor, Başakşehir karşısında dörtlüye dönmüş ve sahadan ağır bir yenilgiyle ayrılmıştı.
Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar’da, Hırvat teknik adamın kafası karışmış durumda. Ezeli rakibine karşı hangi savunma düzeniyle çıkacağına karar veremeyen Tudor’un, yine üçlüye dönebileceği ifade ediliyor.
İşin bir diğer boyutu, futbolcuların da henüz hangi sistemle sahaya çıkacaklarını bilmemesi.
Şansa bırakmayacaklar!
Son idmanlarda kenardan ortalar ve bitirici vuruşlar üzerinde duran Tudor’un, üçlü stoper hattı kullanarak, kenarlardan Yasin ve Carole gibi isimlerle hücumu desteklemeyi planladığı öğrenildi.
Eren, Podolski, Sneijder, Bruma, Rodrigues’lü forvet hattından kimlerin tercih edileceği de şimdilik merak konusu. Ancak yönetimden, Wesley ve Poldi’nin 11’e dönmesi yönünde teknik heyete baskı yapılacağı da gelen haberler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United, Hojlund'u Napoli'ye kiraladı

Eljif Elmas, Napoli'ye geri döndü!

Senne Lammens Manchester United'a gidiyor

Manuel Akanji, Inter'e çok yakın!

Tottenham, Kolo Muani için anlaştı!

Pavard'dan Marsilya'ya onay!

Bayer Leverkusen'de Erik ten Hag'a veda kararı!

Nicolas Jackson transferinde U dönüşü: Bayern Münih

Newcastle United'dan hücuma 150 milyon euro'luk hamle!

Benfica'da Kerem yerine transfer!
