Tudor'dan Selçuk’a yeni mevki
Tudor’un, orta sahada ağır kaldığı için eleştirilen Selçuk İnan’ı yeni sezonda çift stoperin önünde defanstan top çıkarması için kullanmayı planladığı iddia edildi.
Galatasaray'da orta sahanın tartışılan ismi Selçuk İnan için Igor Tudor'un farklı planları olduğu belirtiliyor.
Hırvat çalıştırıcının, pas yeteneği ve oyun kurma özelliğine rağmen orta sahada 'ağır kaldığı' için eleştiri alan tecrübeli oyuncuyu, yeni sezonda stoper-ön libero karışımı bir pozisyonda değerlendirmeyi düşündüğü iddia edildi.
Buna göre Selçuk iki stoperin hemen orta önünde daha defansif bir konumda yer alacak. Görevi ise defanstan topu oyuna sokmak olacak. Rakip ataklarda ise iki stoperin önünde rakibi ilk karşılayan isim olacak.
Kendisi de oyunculuk döneminde stoper ve ön libero olarak oynayan Tudor'un Selçuk'a bu konudaki deneyimlerini de aktaracağı ifade edildi.
İtalya Milli Takımı'nda Daniele De Rossi zaman zaman iki stoperin arasında üçüncü stoper olarak başarıyla görev almıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Juventus'tan Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız kararı!

Spalletti'nin kaderi 'sarı-kırmızı'ya bağlı!

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

























