Tudor'dan Selçuk'a; "Benim için değerlisin"
Selçuk İnan'a büyük destek veren Igor Tudor, Tolga'nın yokluğunda kendisinden faydalanabileceğini söyledi, "Kendini hazır tut ve eleştirilere kulaklarını kapat. Çünkü ben senin idman performansından son derece memnunum" dedi.
Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, Selçuk İnan'ın elinden tuttu, ayağa kalkması için omuz verdi.
Sarı-kırmızılıların önceki gün gerçekleşen antrenmanının basına açık bölümünde Tudor'un, oynamadığı için zor günler geçiren Selçuk İnan'la yakından ilgilenmesi objektiflere yansımış, ikili arasındaki diyalog merak uyandırmıştı. Hırvat teknik adamın tecrübeli futbolcuya, sahip çıktığı ve desteklediği ortaya çıktı.
Igor Tudor'un Selçuk'a şu sözleri söylediği öğrenildi:
"Benim için oynasan da, oynamasan da çok değerlisin. Tolga birkaç hafta yok. Burada sana ihtiyacım olacak. Kendini hazır tut ve eleştirilere kulaklarına kapat. Çünkü ben senin idman performansından son derece memnunum."
Hocasından övgü dolu sözler duyan Selçuk İnan'ın da, "Duygusal bir yapım var ve çabuk etkilenebiliyorum. Size söz veriyorum en iyi şekilde yararlı olmaya çalışacağım" yanıtı verdiği bildirildi.
Igor Tudor Karabükspor ve Galatasaray ile Süper Lig'de toplam 39 maça çıktı. Bu maçlarda 20 galibiyet, 14 yenilgi, 5 de beraberlik aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"























