Tudor'dan ekstra pas uyarısı! Kaleye şutlar artıyor...
Karabük maçında birçok pozisyonu harcayan Galatasaray'da son taktik idmanlarda gol çalışması üzerinde duruldu. Tudor, öğrencilerinden daha fazla şut atmalarını istedi
Milli takımlarından dönen oyuncularıyla birlikte tam kadro çalışmaya başlayan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, öğrencilerine ekstradan bitiricilik antrenmanı yaptırıyor.
Kardemir Karabükspor maçında birçok pozisyona girilmesine rağmen gol bulamayan öğrencilerini uyaran Hırvat hocanın, daha çok şut çekmeleri gerektiği konusunda oyuncularına telkinde bulunduğu öğrenildi. Florya'daki antrenmanlarda hafta boyunca şut ve son vuruş idmanları uygulayan Tudor'un, özellikle gol pozisyonlarına girildiğinde ekstra paslardan kaçınılmasını istediği ifade edildi.
"DİSİPLİNİNİZİ BOZMAYIN"
Karabük önünde skor 2-0'a geldikten sonra futbolcularının rahat davranmalarını büyük bir sorun olarak gören genç antrenörün, "90 dakika tamamlanmadan rahatlamak yok. Skor ne olursa olsun disiplininizi bozmayın. Yoksa neler olabileceğini gördünüz" ifadeleriyle uyarılarda bulunduğu bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!

Hull City'den ayrıldı: Akintola, Beşiktaş'ın rakibine imza attı

Arda Güler geri dönüyor

Sergej Jakirovic, Premier League'de ayın teknik direktörü seçildi!

Bayern Münih, Bodo/Glimt'i 5 golle geçti

Manchester United, Sabah'ı 4 golle geçti



























