Tudor: ''Üç defanstan biri gitsin!''
Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor'un Dursun Özbek'ten Serdar Aziz, Semih Kaya ya da Ahmet Çalık'tan birinin gönderilmesini istediği iddia edildi.
Galatasaaray'da başkan Dursun Özbek ve kurmayları teknik direktör Tudor'un durumunu görüştü. Zirvede takımı hocanın kurmadığı bu nedenle gelecek sezon da devam edilmesi kararı alındı.
Toplantı sonrası bu kez Hırvat hocayla bir araya gelen Özbek, gelecek sezonun kadrosu için fikir alış verişinde bulundu.
Tudor'un bu görüşmede sürpriz bir şekilde takımdan gönderilmesini istediği 3 isim sıraladığı belirtilirken; Serdar Aziz, Semih Kaya ve Ahmet Çalık'tan birinin gönderilmesini istediği kaydedildi. Genç çalıştırıcının ayrıca Chedjou, Hakan Balta ve Koray Günter için de teklif gelmesi halinde gidebileceklerini söylediği bilgisi paylaşıldı.
7-8 transfer gerekiyor
Özbek-Tudor görüşmesinde yapılacak transferler de ele alındı. Tudor'un başkandan 7-8 transfer talep ettiği ve bu mevkilerin de sol bek, sağ bek, stoper, merkez orta saha, 10 numara ve forvete olduğu ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Juventus'tan Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız kararı!

Spalletti'nin kaderi 'sarı-kırmızı'ya bağlı!

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

























