Tudor Trabzonspor’u gözüne kestirdi
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Trabzonspormaçı öncesi iddialı konuştu. İlk kez güçlü bir rakibe karşı kendilerini test edeceklerini belirten Hırvat çalıştırıcı, “Felsefemi aşıladım. Zorlu deplasmandan üç puan kazanıp, kendimizi kanıtlayacağız” dedi.
Son iki haftada aldığı 6 puanla moral bulan Galatasaray’da gözler Trabzonspor maçına çevrilmiş durumda. Lider Beşiktaş'ın kaybıyla birlikte zirve yarışında yeniden umutlanan sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Igor Tudor, Trabzonspor karşılaşmasını iple çekiyor. Bruma, De Jong ve Sneijder gibi yıldız isimlerin cumartesi günü forma giyebilecek olması nedeniyle başarılı çalıştırıcı takımının gücünü test edecek.
Sarı-kırmızılı yönetimle takımın son dönemlerde yakaladığı olumlu hava üzerine sohbet eden Hırvat hoca, yaptıkları çalışmaların meyvelerini Trabzon karşısında almak istediklerini söyledi. Gerçek Galatasaray'ı herkesin bu hafta göreceğini belirten Tudor, “Takımı daha iyi tanımaya başladım. Ve oyuncularımda benimfelsefemi benimsedi. rakibimiz karşısında gücümüzü gösterip, iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!


























