Tudor istemedi, B takımına gitti
Galatasaray'da geçen sezon beklentileri karşılayamayan ve kiralık süreci bittikten sonra ayrılan Josue'yi Porto elinden çıkarmak isterken, Portekizli oyuncu B takımıyla çalışmalara başladı.
Josue B takımında! Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Porto'da olan Josue'nin durumu belirsizliğini sürdürüyor.
Takımın sezonluk maliyetini düşürmek için kadroda düşünülmeyen Abdoulaye, Josue, Suk, Bueno ve Victor Garcia ile yollarını ayırmak isteyen Porto, bu 5 oyuncuyu da satmak istiyor.
Portekiz basınında yer alan haberde Josue'nin geçtiğimiz gün İstanbul'dan döndüğünü ve Porto B Takımı ile antrenmanlara çıktığı belirtildi. Portekizli oyuncu yaptığı görüşmeler sonunda herhangi bir takımla anlaşmaya varamadı.
Josue ile Portekiz'den Braga ve Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ilgileniyordu.
Josue, geçen sezon başında Galatasaray'a kiralık geldi ve sarı-kırmızılı takımda 33 maçta 4 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!




















