Tudor istedi! Galatasaray'a Güney Amerika'dan stoper
Galatasaray Ocak ayında Donk'u gönderip savunmaya takviye yapacak. Jason Denayer'in yetersiz kalması, Serdar Aziz'in sürekli sakatlanması İgor Tudor'un sabrını taşırdı. Hırvat teknik adam, ara transferde Güney Amerika'dan Maicon'a bir partner bulunmasını istedi.
Sabah
Yaz transfer döneminde 10 yabancıyı kadrosuna katan Galatasaray devre arasında bir yabancı takviyesi daha yapmaya karar verdi.
Tudor'un ilk 10 haftada bir dakika bile şans vermediği Ryan Donk ile yollarını kesin olarak ayıracak sarı-kırmızılılar, transfer için arayışlara başladı. Denayer beklentileri karşılayamadığı için Maicon'a yeni bir partner bulunacak.
Scout ekibinin İgor Tudor'a 10 kişilik bir liste hazırladığı öğrenildi. 14 yabancıya sahip Galatasaray'da Donk ayrılmak için gün sayıyor. İdmanlarda bile fazla şans bulamayan Hollandalı oyuncu kendisine kulüp bulamazsa yönetim tazminatını ödeyip sözleşmeyi tek taraflı feshedecek.
Ryan Donk'un gitmesiyle yabancı kontenjanı açılacak ve ara transferde bir takviye yapılacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester derbisinde hakem hatası kabul edildi!

Atletico Madrid, Anoeta'da sonradan açıldı!

PSG, Brest deplasmanında hata yapmadı!

Juventus'a son dakika şoku!

Tedesco nefes alamıyor; 4 haftada 1 puan!

Bayern Münih'ten 'mucize'ye izin yok!

Manchester City, derbide 10 kişi kazandı!

Barcelona'dan ligde 5'te 5!

Leipzig, Hamburg'ı farklı geçti!

Alvaro Morata'dan Fabregas için övgü!






















